Неверојатни фотографии: 40 санитиметри снег во Босна!

На ридот Фоча, на преминот кон Сараево измерени се неверојатно 40 санитметри снег.
Погледнете ги неверојатните фотографии..
Зарем е

Пронајдете не на следниве мрежи: