Неверојатно: Бил протеран од една земја бидејќи бил премногу убав!

Loading...

Омар Боркан е манекен, фотограф, актер и поет од Дубаи, чие име станало познато на широката јавност кога пред три години бил депортиран од Саудиска Арабија, бидејќи бил премногу убав.Ова момче заедно со уште двајца мажи било протерано од причина, која малку е да се каже дека изненадува – премногу биле заводливи за жените.
Омар за среќа на многу дами и понатаму е активен на друштвените мрежи, па сепак можноста да се воодушевуваат на неговата убавина не им била ускратена.
Тој секојдневно објавува фотографии кои се вистински мелем за очите на припадничките на понежниот пол, кои не се имуни ни на неговиот сексипил.
Ова момче заедно со уште двајца мажи било протерано од причина, која малку е да се каже дека изненадува – премногу биле заводливи за жените.

loading...