Неверојатно: Еве за колку пари ги продале своите свадбени фотографии Бред и Анџелина…

Loading...

Бред и Анџелина добро ја кријат својата приватност….Но кога се во прашање парите…Тие своите свадбени фотографии ги продале за неверојатни 2 милиони долари. 
Славната актерска двојка ги продала фотографиите на списанијата „Пипл“ и „Хело“, една недела по венчавката во Франција.Добро запознаени извори рекле дека двете списанија морале да се здружат за да соберат доволно пари за ексклузивните фотографии.Тие своите свадбени фотографии ги продале за неверојатни 2 милиони долари. 
Славната актерска двојка ги продала фотографиите на списан

loading...
Loading...