Неверојатно: Ја избричил својата брада во облик на секоја буква од азбуката!

Различните типови на брада можат да говорат многу нешта. Дека може да се биде волшебник, дека имате добра душа, и уште многу други работи.

Пронајдете не на следниве мрежи: