Неверојатно видео: Патник ја снимил авионската несреќа!

Loading...

Еден патник кој се наоѓал во авионот „Cesna“  кој летал кон Хонолулу, а се срушил во морето во близина на Хаваи, целата несреќа ја снимил на мала камера. 
Летот се одвивал нормално, но во еден момент почнале да се слушаат застрашувачки звуци кои и претходеле на несреќата. Во авионот патувале 9 лица, а единствена жртва која настрадала во несреќата била 65 годишна жена.
Погледнете како е да се патува во авион кој „слетува“ во море.

  
Летот се одвивал нормално, но во еден момент почнале да се слушаат застрашувачки звуци кои и претходеле на несреќата. Во авионот пат

loading...
Loading...