Невеста среде венчавка легнала на подот од црквата. Кога ќе дознаете кој е младоженецот, ќе ви стане јасно

Loading...

Скоро секоја невеста сонува за својата венчавка. Тој ден се уште не се ни приближил, но сите детали околу фустанот, рестореанот и цвеќето се веќе п

loading...
Loading...