Невестински фустани инспирирани од Дизни принцезите

Loading...

Секоја девојка која ги гледала цртаните на Дизни сонува за совршениот принц, совршената свадба и совршениот невестински фустан. Некои дизајнери се потрудиле да го остварат  сонот на секоја девојка. Креирале невестински фустани слични на фустаните кои ги носат принцезите во цртаните. 
Пепелашка

Заспаната убавица

Снежана

Убавицата и Ѕверот

Ариел

Принцезата и жабата

Златокоса

Џасмин, Аладин
Некои дизајнери се потрудиле да го остварат  сонот на секоја девојка. Креирале невестински фустани слични на фустаните кои ги носат принцезите

loading...
Loading...