НЕВИДЕН СКАНДАЛ НА FIFA: Објавен резултат на мечот Бразил- Хрватска?!

Меѓународната фудбалска федерација ФИФА објавила резултат на мечот Бразил-  Хрватска кој тек вечерва ќе биде одигран во 22 часот?!Дали дошло до технички грешки или е нешто друго во прашање незнаеме но на официјалниот сјат ФИФА некое време стоело дека Бразил и Хрватска играле 2:2
Дали дошло до технички грешки или е нешто друго во прашање незнаеме но на официјалниот сјат ФИФА некое време стоело дека Бразил и Хрватска играле 2

Пронајдете не на следниве мрежи: