Невремето кое го зафати Скопје снимено од стујард од авион

ТВ Орбис објави видео од невремето кое го зафати Скопје испратено од стјуард кој во тој момент бил на работа и летал токму над Македонија.Погледнете го видеото: 
 Погледнете го видеото: 
 

Пронајдете не на следниве мрежи: