Нежни снагатори: Оваа слика ги разнежни девојките ширум светот!

Сликата на Вин Дизел, Џејсон Статам и ова мало момче заработи повеќе од милион лајкови и повеќе од 26 000 коментари за само еден ден. 
Главните фраери во Холивуд и мускулестите снагатори за кои воздивнува цел свет, Вин Дизел и Џејсон Статам, ја разнежнија женската популација ширум светот. 
Вин постави фотографија на која тој и Џејсон си играат со мало детенце и сите тројца се навистина расположени. Овие двајца акциони глумци ја покажаа својата понежна страна.
  
Главните фраери во Холивуд и мускулестите снагатори за кои воздивнува цел свет, Вин Дизел и Џејсон Статам, ја разнежнија женската по

Пронајдете не на следниве мрежи: