НИКАКО не се ЗАМЕРУВАЈТЕ со овој хороскопски знак!

Loading...

Постои еден хороскопски знак, кој е подобро да го одбегнувате во расправии или замерувања, сметаат астролозите.Иако делуваат мирољубило, кога се бесни, подобро да не ги чепкате! Имаат доста трпение за се, но имаат и свој праг на толеранција. Доколку го преминете прагот, пазете се!
Најмногу се разбеснуваат ако ги потценувате, а доколку проценат дека не сте им лојални, потполно ќе ве игнорираат. Многу се темпераментни, па не бираат средства со кои ќе го средат противникот.
Веројатно сте препознале некој свој пријател или член од семејството со овој опис. Зборуваме за особите родени во знакот Овен.
Иако делуваат мирољубило, кога се бесни, подобро да не ги чепкате! Имаат доста трпение за се, но имаат и свој праг на толеранција. Доколку го преми

loading...