НИКОГАШ нема да погодите чии се овие неиздепилирани нозе!

Познатата глумица Мелани Грифит моментално поминува низ една многу тешка фаза во својот живот бидејќи по 18 години брак се разведе од својот сопруг Антонио Бандерас. Изгледа дека таа потполно се пореметила и поминува низ фаза на тагување во која навистина не е важен ни нејзиниот изглед ниту во какво издание ќе биде фатена.
Доказ за тоа се и фотографиите на кои е фатена со цигара во раката, машки чевли и неиздепилирани нозе.
Погледнете ја целосната фотографија на следната страна…

Изгледа дека таа потполно се пореметила и поминува низ фаза на тагување во која навистина не е важен ни нејзиниот изглед ниту во какво издание ќе б

Пронајдете не на следниве мрежи: