Никогаш нема да погодите што е тоа што ѕирка од градите на Сораја!

Loading...

Сораја Вучелиќ има ново милениче! Не, не станува збор за уште еден скапоцен автомобил како што беше досега, туку во прашање е живо суштество!Моето глувче позира – напиша старлетата под фотката. Глувчето се најде во идеална позиција за која веруваме дека би му позавиделе повеќето мажи.
Епа нека и со среќа со новото милениче и се надеваме дека наскоро ќе не почести со нови фотографии. Сликите од неа и нејзиниот нов пријател ќе можете да ги погледнете на наредната страна.

 

Моето глувче позира – напиша старлетата под фотката. Глувчето се најде во идеална позиција за која веруваме дека би му позавиделе повеќето ма

loading...
Loading...