НИКОЈ НЕ ГО ОЧЕКУВАШЕ ОВА: Со што се занимава ќерката на Цеца?

Loading...

Ќерката на пејачката Цеца Ражнатовиќ, веќе основала приватна фирма која ќе ги претставува најголемите имиња на српската естрада. Имено, неодамна со работа започна агенцијата чиј идеен творец е Анастасија, а директор е нејзиното момче, Костадин Терзиќ.Како што се наведува на сајтот на нивната агенција, тие ги застапуваат интересите на познатите пејачи како што се Цеца Ражнатовиќ, Аца Лукас, Ана Николиќ, Сандра Африка, Николија Јовановиќ, Наташа Беквалац, Дара Бубамара и Саша Матиќ. На импозантната листа на изведувачи се наоѓаат повеќе од 50 пејачи.
На сајтот може да се прочитаат и кои се предностите на нивната фирма:
„И покрај тоа што цените за настапи се исти или поникски отколку кога директно би се договарале со изведувачот или менаџерот, ние на секој закажан настап даваме 10% попуст“ – е само дел од тоа што се наведува на интернет страницата од фирмата на Анастасија Ражнатовиќ.Како што се наведува на сајтот на нивната агенција, тие ги застапуваат интересите на познатите пејачи како што се Цеца Ражнатовиќ, Аца Лукас, Ана Н

loading...
Loading...