Никој не може да поверува СО КОГО Дарко Лазиќ ја изневери сопругата!

Loading...

Откако започна новата „Фарма 7“, почнаа да излегуваат на виделина нови секс скандали. Имено, српскиот фолк пејач Дарко Лазиќ ја изневерил сопругата додека била бремена и тоа со Душица Грабовиќ која прави хаос на „Фарма“.Но, тоа не е сѐ!
Имено, Дарко не ја изневерувал сопругата само со Душица, туку и со Гога Алексиќ.
Но, Душица признала дека го снимала секој нејзин секс и дека поседува секс снимка и со Дарко Лазиќ.
-Кратко време бевме во тајна врска, но не ме привлекуваше како Раѓен – рекла Гога.
Но, тоа не е сѐ!
Имено, Дарко не ја изневерувал сопругата само со Душица, туку и со Гога Алексиќ.
Но, Душица признала дека го снима

loading...
Loading...