Никој не може да седи во оваа куќа повеќе од 2 минути- Еве ја причината!

Loading...

Кога имате своја сопствена куќа веројатно ќе се потрудите да ја уредите онака како што ви одговара.Стар брачен пар од британскиот град Мидлсекс одлучил да ја продаде својата куќа, но купувачите кои доаѓале веднаш се откажувале. Не станувало збор за ништо страшно, но она што ги одбивало била бојата која преовладува во внатрешноста на куќата.
Имено, сѐ било во знакот на виоелтовото, секој дел и секој детаљ, а сетоа тоа ги одбивало купувачите.
Полгеднете и сами одлучете како ви се допаѓа:

Стар брачен пар од британскиот град Мидлсекс одлучил да ја продаде својата куќа, но купувачите кои доаѓале веднаш се откажувале. Не станувало збор

loading...
Loading...