Никој не се надеваше на ова: Брена ја откри вистината за својот брак!

Loading...

Неодамна еден магазин ги прогласи Лепа Брена и Боба Живојиновиќ за еден од најскладните парови, а сега пејачката открива дека тие двајца и во најтешките моменти за држеле заедно, но признала и дека во таквите моменти пријателите најчесто исчезнуваат.„Конечно сме најскладни! Откако се венчавме во 1991 година не разведуваат“, рекла пејачката во емисијата „Ексклузив“ и додала дека тие секогаш биле тука еден за друг во тешките моменти.
„Не велам дека нашиот брак е најидеален, не велам дека немало тешки расправии, но во моментите кои беа тешки секогаш бевме тука еден за друг“. Пејачката открила дека во немаштија пријателите исчезнуваат.

„Ние веќе го почувствувавме тоа. Боба и јас почнавме рано да заработуваме и сите знаеме дека кога имате пари имате и многу пријатели, а кога немате пари нема ни пријатели, тие едноставно исчезнуваат“, заклучила Брена„Конечно сме најскладни! Откако се венчавме во 1991 година не разведуваат“, рекла пејачката во емисијата „Ексклузив“ и дода

loading...
Loading...