Никола Груевски убедливо го води Заев во ИЕ 4

Loading...

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ и носител на кандидатската листа во четвртата изборна единица, Никола Груевски, убедливо води пред неговиот противкандидат во истата изборна единица и лидер на СДСМ, Зоран Заев.Ова го покажува вториот дел од анкетата на Институтот Павел Шатев.

Резултатите покажуваат дека во четвртата изборна единица, Груевски би добил 36,1 отсто од гласовите, а Заев 22,3 отсто.
Анкетите на овој институт во минатото се покажаа како едни од најверодостојните.Ова го покажува вториот дел од анкетата на Институтот Павел Шатев.

loading...