Никола Роквиќ си го отвори срцето: Еве што криел цело време!

Loading...

Пејачот Никола Роквиќ и неговата избраница Бојана Баровиќ, на есен ќе постанат родители на девојче, и за прв пат проговорил за разводот на своите родители Маринко и Славица.„Толку години се занимавам со оваа работа, што оттрпнав од хтакви работи! Фала Богу, моите родители се добри и се среќни заедно! Таквите приказни им се занимливи на луѓето“, рекол младиот пејач, кој додал дека ќе стане татко.
„Едвај чекам да ја запознаам нашата принцеза, и да и се посветам на најубав можен начин! Мислам дека нема поубаво чувство во животот, од тоа прв пат да го погледнеш своето дете“, рекол Никола.„Толку години се занимавам со оваа работа, што оттрпнав од хтакви работи! Фала Богу, моите родители се добри и се среќни заедно! Таквите прик

loading...