Нина Јанева „распали“ по порталот „Доказ.мк“: „Ти морону неписмен, ти платенику на својот живот,да си го земеш јажето околу врат“…

Loading...

Пејачката Нина Јанева се разлути на Фејсбук и „распали“ по порталот „Доказ.мк“.Па и со право. Имено, порталот синоќа имаше објавено статија со статус од Нина кој гласи вака…

Нина очигледно ниту малку не се согласува смислата на замислената статија на новинарот, па реши да му возврати на овој начин…

А, еве ги и нејзините пораки до него…
Па и со право. Имено, порталот синоќа имаше објавено статија со статус од Нина кој гласи вака…

loading...
Loading...