НИТУ ДОЖДОТ НЕ ГИ СПРЕЧИ: Битолчани со масовна поддршка за заедничка Македонија

Loading...

Ниту дождот не ги спречи битолчани да излезат и да порачаат дека нема да дозволат рушење на граѓанска Македонија. 
 
 
 
 
Граѓаните масовно излегоа да дадат поддршка на иницијативата „За заедничка Македонија“ и да кажат дека нема да дозволат разнебитување на државата.

Огромниот број граѓани на Битола остро се спротивставуваат на најавите за двојазичност на Македонија, нејзино разнебитување, смена на химната, знамето и државниот грб.

 
 
 
 
  
 
 
 
 
Граѓаните масовно излегоа да дадат поддршка на иницијативата „За з

loading...