НИТУ СОПРУГАТА НЕ ГО ПРЕПОЗНАВА: Саша Капор драстично го смени имиџот!

Loading...

Пејачот Саша Капор буквално е непрепознатлив и неговиот имиџ сега е сосема поинаков од оној со кој учествуваше во натпреварувањето „Ѕвездите на Гранд“.Саша толку пуштил брада, што е тешко некој да го препознае.
Под објавената фотографија на Фејсбук се најдоа различни коментари.
За некои, Капор изгледа поубаво, додека други мислат дека претерал со пуштањето брада.

Како ви се чини?
Саша толку пуштил брада, што е тешко некој да го препознае.
Под објавената фотографија на Фејсбук се најдоа различни коментари.
За

loading...
Loading...