НИВ НЕМА ДА ГИ ВИДИТЕ ВО СУПЕРФИНАЛЕТО НА ЅВЕЗДИТЕ НА ГРАНД: Дуња ги прошета огромните гради на плажа!

Loading...

Веројатно на многумина на 13. јули, во суперфиналето на „Ѕвездите на Гранд“ ќе им недостига Дуња Поповиќ и нејзините големи гради, а мл

loading...