Нив ретко можете да ги видите: Еве како изгледаат родителите на Драгана Мирковиќ!

Loading...

Драгана Мирковиќ е позната како некој, кој нема навика да го експонира семејството во јавност и затоа овие фотографии се вистинско изненадување.

loading...