Низ Скопје се вози автобус од Втората Светска војна

Loading...

Низ улиците на Скопје е заприметен автобус, кој делува како да е излезен оф филм за Втората Светска војна. 
За некои буди носталгични спомени, од тој период во Македонија, а за некои само лоши спомени кои сакаат да ги остават во минатото. Низ улиците на Скопје е заприметен автобус, кој делува како да е излезен оф филм за Втората Светска војна. 
За неко

loading...