Nokia го измева HTC!

Loading...

Доколку не сте запознаени, новите Lumia телефони на Nokia имаат екрани на допир кои можете да ги користите со зимски ракавици, благодарение на технологијата развиена од страна на Synaptics. HTC дефинитивно требаше да го знае ова…Иако ова не е ексклузивна технологија на Nokia, сепак голем број на телефони сеуште ја немаат имплементирано, како на пример HTC One, One Mini и One Max уредите кои излегоа оваа година.
Завчера, HTC Russia постираше фотографија на Twitter со прашањето „како да се користи телефон на ладното без да мора да ги извадите ракавиците?“.
Повеќе прочитајте на GSM.Иако ова не е ексклузивна технологија на Nokia, сепак голем број на телефони сеуште ја немаат имплементирано, како на пример HTC One, One Mini и On

loading...
Loading...