Ноне се пошегува на своја сметка

Loading...

Ноне објави фотка на Фејсбук, на која намерно се пошегува на своја сметка. Ова е карактеристика само на големи и фини луѓе.Инаку исфрустрираните не си дозволуваат да се шегуваат на своја сметка, пречка им е егото. Има многу такви и на таканаречената ѕвездена македонска шема. 
Токму затоа се решивме да ја објавиме фотката на Ноне и да кажеме браво. Ти си го живееш животот како што сакаш. Оговарачите можат само да оговараат…Инаку исфрустрираните не си дозволуваат да се шегуваат на своја сметка, пречка им е егото. Има многу такви и на такана

loading...
Loading...