Носителот на ИЕ3 Илија Димовски денеска е во посета на Крива Паланка

Loading...

Денеска носителот на ИЕ3 Илија Димовски е во посета на Крива Паланка каде ќе оствари средба со граѓани и ќе посети неколку месни комитети.Членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски, денес ќе оствари средба со голем број на граѓани.
Тој ќе ги слушне барањата и потребите на граѓаните бидејќи, како што секогаш истакнува, нивното решавање е дел од партиската програма.
ВМРО-ДПМНЕ е концентриран на проекти и мерки кои ќе им помогнат на македонските граѓани.
Членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски, денес ќе оствари средба со голем број на граѓани.
Тој ќе ги слушне барањата и потребите на граѓ

loading...