„Носот ми течеше со часови…“: Пробала трик во орален секс и ЗАЖАЛИЛА!

Loading...

Следната исповед е објавена на социјалната мрежа Reddit од страна на анонимен член.- „Не ми пречи вкусот на спермата, но не е нешто што го сакам. Не сум сигурна од каде таква идеја, само знам дека пред некоја година прочитав или слушнав дека ако изведам „длабоко грло“ кога дечкото треба да сврши, спермата се лизга во грлото без вкус. Пред некој ден, кога бев со дечко ми, ми дојде на ум да го направам тоа.
Наместо да мине низ грлото, семето на некој начин ми отиде во носот. Во тој момент, на мојот дечко му беа врзани очите, така да ништо не гледаше што се случува, а јас како некој идиот го затнав носот наместо да оставам да истече.
Многу ме печеше, а потоа носот ми течеше со часови. Чувствував како неговата семена течност тече низ моите ноздри.
Веројатно ова нема да го направам повторно.“- „Не ми пречи вкусот на спермата, но не е нешто што го сакам. Не сум сигурна од каде таква идеја, само знам дека пред некоја година прочитав

loading...