Нов начин за селфи сликање

Loading...

Започна со обичниот телефон. Потоа дојде селфи стапчето. А сега селфија ќе правиме и со лап топи?Не се грижете. Станува збор за уметнички проект, кој го исмејува и критикува општеството кое е опседнато со селфи фотографирање.
Доволно е да видиме колку глупаво изгледаме додека правиме селфија, за конечно да се откажеме од оваа навика.
Мора да признаете дека идејата е генијална!Не се грижете. Станува збор за уметнички проект, кој го исмејува и критикува општеството кое е опседнато со селфи фотографирање.
Доволно е

loading...
Loading...