Нов производ на „Attibassi“

Loading...

Од сега Вашето омилено кафе ќе може да го дегустирате во Вашиот дом или канцеларија
 100% Made in Italy, 
 Delicato, Cremoso, Aroma – три мешавини за моменти на уживање. 

Месец СЕПТЕМВРИ- Промотивен пакет со гратис 140 капсули! Повеќе информации на:02 3 119 537

 
Attibassi – “The Espresso Italiano Sensation” 

Месец СЕПТЕМВРИ- Промотивен пакет со гратис 140 капсули! Повеќе информации на:02 3 119 537

loading...
Loading...