Нов топ дизајн на #ТОПСИ картичката: Адреналинска забава над Охридско Езеро

Loading...

Во саботата Тино и Атанас вистински не ги држеше место, си тргнаа во незаборавна летечка авантура – со тандем параглајдери над Охриско Езеро.Неколкуте камери кои им беа монтирани, го снимија целото искуство, а во видеото подолу можете да го видите миксот од нивното прво искуство во воздух.
Па така вашиот, најгласан предизвик да се сними најкреативниот предлог за дизајн на TOPSI ID картичка на Стопанска банка е успешно завршен.
Следете ги новите случувања и предизвици на виртуелниот простор topsi.mk кои ќе ви го направат летото поинтересно и возбудливо!
Неколкуте камери кои им беа монтирани, го снимија целото искуство, а во видеото подолу можете да го видите миксот од нивното прво искуство во возду

loading...