Нов вирус: „Даниел Кајмакоски дисквалифукуван од X фактор“

Loading...

На Фејсбук се појави нов вирус! Авторите на вирусот го дисквалификуваа Даниел од Х фактор.Доколку ја забележите оваа порака или нешто слично во кое се наведува сомнителната страница secure.fejsapp.com не го кликајте, тоа е лажна информација со која хакерите сакаат да ви наштетат.
Спротивно од овие информации Кајмакоски вчеравечер повторно ги одушеви и жирито и публиката, која со своите гласови одлучи тој да продолжи понатаму.
Доколку ја забележите оваа порака или нешто слично во кое се наведува сомнителната страница secure.fejsapp.com не го кли

loading...
Loading...