Нов вирус на Фејсбук: Почина Саша Ковачевиќ?!

Loading...

На социјалната мрежа Фејсбук се појави нов вирус. Вирусот не известува дека починал познатиот српски пејач Саша Ковачевиќ.„На патот Белград- Нови Сад денес околу 12 часот погина познатиот пејач Саша Ковачевиќ“- ова е најновиот вирус на Фејсбук на кој целта му е да ги украде податоците од вашиот профил.
Доколу забележите нешто од сомнителната страница secure.fejsapp.com не го кликајте, се работи за лажна информација од страна на хакерите кои сакаат само да ви наштетат.
„На патот Белград- Нови Сад денес околу 12 часот погина познатиот пејач Саша Ковачевиќ“- ова е најновиот вирус на Фејсбук на кој целта

loading...
Loading...