Нова драма во семејството на Гоца Божиновска: Нејзината ќерка…

Loading...

Гоца Божиновска се налутила на најстарата ќерка Јелена за тоа што  започнала заеднички живот со момчето Аца во неговиот стан во Земун. Ѕвездата на „Гранд“ наводно се иселила од семејната куќа во Сурчин. Таа смета дека е време да заснова семејствосо момчето со кое е во врска две години.Божиновска не можела да се помири со  фактот дека Јелена го напуштила домот, и тоа само неколку дена откако истото го сторил и синот Мирко Шијан. Да потсетиме, синот а Гоца се налутил на мајка му и заминал од дома, а привремено сместување нашол во домот на Цеца, чиј  син Вељко е еден од најдобрите пријатели на Мирко.
„Јелена се пресели кај Аца и навистина им е убаво во врската. Ужива покрај него. Гоца се противи на нејзината одлука  бидејќи смета дека се уште  ѝ е рано  за брак, иако има 30 години и дека треба да ја проживее младоста на вистински начин. Нејзините зборови не влијаеле на одлуката на Јелена“, вели извор близок на семејството.
Јелена се уште не склопила брак со Александар, но тоа ќе се случи во скоро време.
„Пресреќна е затоа што момчето ја поддржува во се. Таа работи со полна пареа по Србија, Босна и Хрватска и се труди што подобро да ја промовира најновата песна. Тој, кога обврските му дозволуваат, патува со нејзе на свирките“.
На прашањето зошто  не ја поддржува својата ќерка во одлуката да живее со момчето. Гоца одговорила:
„Немојте мене да ме прашувате за тоа, прашајте ја подобро Јелена“.Божиновска не можела да се помири со  фактот дека Јелена го напуштила домот, и тоа само неколку дена откако истото го сторил и синот Мирко Шиј

loading...
Loading...