Нова реклама за Galaxy S5!

Loading...

Samsung објави нова реклама за да го претстави својот најнов уред, популарниот Galaxy S5. Овојпат, фокусот е врз камерата и IP67 сертификатот што го поседува телефонот…Камерата веројатно ќе биде една од главните предности на Galaxy S5 во споредба со своите конкуренти како Nexus 5 и HTC One M8. Со новата 16 мегапикселна задна камера можете побрзо да фокусирате, а со тоа и побрзо да сликате што е големо подобрување во однос на претходните модели, но и на конкурентските телефони.
Вториот фокус на видеото е врз IP67 сертификатот, кој всушност ви гарантира дека уредот е водоотпорен до 1 метар длабочина, а исто така прашината и шоковите немаат влијание на новиот модел, за разлика од повеќето конкурентски уреди.
Galaxy S5 беше лансиран на 11 април во над 150 земји низ светот.
повеќе на: GSMКамерата веројатно ќе биде една од главните предности на Galaxy S5 во споредба со своите конкуренти како Nexus 5 и HTC One M8. Со новата 16 мегапик

loading...
Loading...