Нова секс-поза која ги излудува жените: Кинеска деветка!

Loading...

Нова егзотична секс поза која ги воодушевува жените!Постојат два начини на кои може да се изведе оваа поза: 
Прв начин
Мажот навлегува 9 пати плитко па еднаш длабоко. 10 пенетрации чинат една серија, а треба да се повторат барем 5 пати за да може жената да почувствува големо задоволство.
Втор начин…

 
Започнува исто како првиот, со 9 плитки и 1 длабоко навлегување во вагината, после што треба да се продолжи на овој начин: 8:2, 7:3, 6:4, 5:5, 4:6, 3:7, 2:8, 1:9. Ова обидете се да го  повторете  5-6 пати.
При изведувањето телото и умот мора да бидат целосно опуштени. Еден круг од некоја серија можете да го повторите и повеќе пати, а можете да преминете и само на длабоко пенетрирање кога партнерката ќе добие силни вагинални контракции непосредно пред оргазмот.
Запомнете дека мора да бидете спонтани и нежни!
 
 Постојат два начини на кои може да се изведе оваа поза: 
Прв начин
Мажот навлегува 9 пати плитко па еднаш дла

loading...
Loading...