Нова снашка: Братот на Новак Ѓоковиќ ја покажа девојката!

Loading...

Најмладиот брат на Новак Ѓоковиќ, Ѓорѓе Ѓоковиќ на Фејсбук прикачи неколку фотографии со својата девојка Настасија Стошиќ.Најмладиот брат на Новак Ѓоковиќ, Ѓорѓе Ѓоковиќ на Фејсбук прикачи неколку фотографии со својата девојка Настасија Стошиќ.
Под една од нив тој напиша:
„Мојата поубава половина“
Инаку Новак Ѓоковиќ веќе неколку години е во врска со Јелена Ристиќ, со каја и се вери минатата година, а оваа година тие подготвуваат и венчавка.Најмладиот брат на Новак Ѓоковиќ, Ѓорѓе Ѓоковиќ на Фејсбук прикачи неколку фотографии со својата девојка Настасија Стошиќ.
Под една од нив

loading...
Loading...