Новак Ѓоковиќ мора итно да оди на операција!

Новак Ѓоковиќ ќе подлегне на мала хируршка интервенција, поради проблем со опаѓање на нокт од десното стапало, поради што потполно потфрлил на финалето на  US Open.Стан Вавринк, ја освои титулата во Њу Јорк, а работата пред крајот, му ја олеснала повредата на Ноле.
Најдобриот тенсер, два пати барал докторски тајм-аут поради тоа што му отпаднал ноктот од десната нога, со крварење. Тој ги издржал и критиките за паузите, но јасно е дека немал друга опција.
Прстот бил инфициран и ќе мора итно да се оперира.Стан Вавринк, ја освои титулата во Њу Јорк, а работата пред крајот, му ја олеснала повредата на Ноле.
Најдобриот тенсер, два пати барал док

Пронајдете не на следниве мрежи: