Новак Ѓоковиќ во креветот на Моника Белучи

Моментално најдобриот тенисер на светот, србинот Новак Ѓоковиќ, деновиве ќе го посети режисерот Емир Костурица во неговиот град – Дрвенград и ќе престојува во истиот апартман во кој престојуваше и легендарната Моника Белучи пред помалку од еден месец.
Апартманот повторно ќе биде отворен и тоа за Ноле, а тој ќе спие во истиот кревет во кој спиеше Моника.
Откако Моника замина од Србија, голем е интересот за престојот во овој апартман, но честа ќе ја има само Новак.
Инаку, неговата посета на Дрвенград се должи на тоа што една улица во овој „град“ ќе го носи името токму на овој тенисер.
 
Извор: kurir.rsМоментално најдобриот тенисер на светот, србинот Новак Ѓоковиќ, деновиве ќе го посети режисерот Емир Костурица во неговиот град – Дрвенград и ќе пр

Пронајдете не на следниве мрежи: