Новата евровизиска песна е толку „добра“ што е тргната од Youtube

Loading...

Неколку минути по премиерното прикажување на новата евровизиска песна на Есма и Лозано, веста се рашири по сите интернет портали, како и социјални мрежи.
Песната „Пред да се раздени“ беше достапна на Youtube, но по неколку минути од објавување на веста, песната беше тргната од youtube и моментално е недостапна за пошироката јавност.
Дали оваа постапка е поради тоа што песната е толку „добра“, па е веднаш тргната од youtube, како што пишуваат граѓаните по социјалните мрежи или едноставно се работи за некоја техничка грешка, останува да видиме.
Сепак, иако песната е тргната од каналот Youtube, за оние кои сепак не успеаа во тие неколку минути да ја слушнат, тоа може да го направат на следниот линк.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Неколку минути по премиерното прикажување на новата евровизиска песна на Есма и Лозано, веста се рашири по сите интерн

loading...