Новата „Империја“ на Есма и Лозано треба да биде готова денес

Loading...

Новата верзија на „Империја“ на Есма и Лозано, која треба да не претстави на овогодинешниот Евросонг во Шведска, треба да биде готова денес. 
По жестоките реакции на јавноста, Македонската телевизија реши да ја повлече почетната верзија на „Империја“. 
Музиката, аранжманот и текстот треба да бидат готови денес, а МТВ има рок до 18-ти март да ја предаде новата нумера со која Есма и Лозано ќе не претстават на Евросонгот во Шведска. 
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.
 
 
 Новата верзија на „Империја“ на Есма и Лозано, која треба да не претстави на овогодинешниот Евросонг во Шв

loading...