Нови детали за iPhone 6: Доаѓа во две големини и ќе биде исклучително тенок!

Loading...

Големи промени се очекуваат од новиот смартфон на Apple, iPhone 6 кој би требало да биде официјално претставен оваа есен. Според информациите, прв на пазарот ќе се појави смартфонот со дијагонала 4,7 инчи, а по него поголемата верзија со екран од 5,5 инчиТелефонот треба да биде потенок за 10 до 20 проценти, односно ќе има дебелина од само 6,5 и 7 милиметри. Копчето за вклучување може да биде поместено на страната на телефонот заради полесно користење.
повеќе на: GSMТелефонот треба да биде потенок за 10 до 20 проценти, односно ќе има дебелина од само 6,5 и 7 милиметри. Копчето за вклучување може да биде поместе

loading...
Loading...