Нови информации: Камерата на кацигата на Шумахер е виновна за повредата

Loading...

Истрагата продолжува…Според последните информации, камерата која билa прикачен на кацигата на Шумахер, ја оштетилa истата, при што дошло до нејзиното пукање, откако тој ја удрил главата.
Седумкратниот шампион во Формула 1, Михаил Шумахер, веќе 50 дена се наоѓа во вештачка кома, по страотната несреќа за време на скијањето на француските Алпи.
Моментално се прават нови анализи за да се види дали камерата е виновна за тешките повреди со кои се здоби Шумахер.Според последните информации, камерата која билa прикачен на кацигата на Шумахер, ја оштетилa истата, при што дошло до нејзиното пукање, откако тој

loading...
Loading...