Нови навредливи твитови од соседите за Есма и Лозано

Loading...

За песната што ја претставуваше Македонија на Евровизија имаше секакви коментари, како и кај нас така и во соседството но и надвор од него. Несомнео, предизвикавме многу реакции со настапот. Па ни твитерџиите од соседството не останаа рамнодушни, погледнете ги навредливите твитови за Есма и Лозано.
Македонската песна личи на оригиналната Стартрек серија.
Измешан ромски фолк и поп, како кикиритки и локум, како паста за заби и сок од портокал.
Македонија, ако ова сте го пратиле на Евровизија, тогаш сте луди, извинете.
Есма Реџепова! Не знаете која е таа? Тогаш вие не знаете ништо за Ромите.
Бугарија мале, а јас мислев дека само Македонија ги измешала лончињата.
Тоа браќа Македонци, само уште овци ви фалеа.
Се разбира, грчките коментари не се за пренесување воопшто.За песната што ја претставуваше Македонија на Евровизија имаше секакви коментари, како и кај нас така и во соседството

loading...