Нови реклами на Samsung против Apple!

Loading...

Ви текнува ли на старите добри времиња, кога Samsung се исмеваше на сите оние кои чекаат во редица за новиот iPhone? Конечно добиваме слични реклами, во кои Samsung се фокусира на iPad Air и iPhone 5s…Првата реклама се фокусира на таблетот на Samsung, односно недостатокот на мултитаскинг на уредите на Apple. Прикажано ни е дека Galaxy TabPRO 10.1 има поголема резолуција и потенок дизајн од iPad Air…
Повеќе на: gsm.mkПрвата реклама се фокусира на таблетот на Samsung, односно недостатокот на мултитаскинг на уредите на Apple. Прикажано ни е дека Galaxy TabPRO 10.1

loading...
Loading...