Нови слики од Android телефонот на Nokia

Loading...

Се повеќе се загреваат шпекулациите и на површина излегуваат нови информации за Nokia Normandy, првиот телефон на финскиот гигант со Android оперативен систем. Да погледнеме за што станува збор…Твитер профилот @evleaks (кој повеќепати се има докажано како кредибилен) ни откри нови слики од оперативниот систем на овој телефон. На сликата има неколку менија од телефонот, така што убаво можеме да видиме што не очекува доколку овој телефон се појави во продажба.
Прочитајте повеќе на GSM.Твитер профилот @evleaks (кој повеќепати се има докажано како кредибилен) ни откри нови слики од оперативниот систем на овој телефон. На сликата им

loading...
Loading...