Нови шокантни изданија откриени за Мерилин!

Loading...

Постојат сите документи и рендгенски снимки кои претставуваат доказ за овие шокантни изданија….Објавена е рендгенската снимка која претставува доказ дека секс симболот од шеесетите ја оперирала својата брада, а како сведок постојат и лекарски белешки. Сите документи ќе бидат на аукција следниот месец и се очекува цена од 15.000 и 30.000 долари.

Комплет радиолошки снимки, наведуваат каде преубавата Мерлин, своите филмски хитови „Како да омажиш за милионер“, „Некои тоа го сакаат жешко“….ги снимала со новата брада. Белешките ги потпишал холивудскиот пластичар Мајкл Гурдин, а Мартин Нолан, директорот на аукциската куќа изјавил како не може да поверува во ваквите шокантни изданија, а секако и другите биле шокирани. Сите верувале во нејзината природна убавина, а тој изјавува дека и понатаму веруваат.
Објавена е рендгенската снимка која претставува доказ дека секс симболот од шеесетите ја оперирала својата брада, а ка

loading...
Loading...