Нови сознанија за убиството на пејачката: Семејството повторно во полиција, еве зошто!

Loading...

Владимир и Зоран Марјановиќ, свекорот и сопругот на убиената Јелена Крсмановиќ, вчера повторно биле во полиција.Зоран и Владимир, биле забележани во 10 часот навечер како влегуваат во полициска станица.
Тие се задржале подолго од еден час.
Зоран Марјановиќ, тврди дека поводот на нивното повторно одење во полиција, било преземањето на работите, кои полицајците на крајот на април им ги земале од семејната куќа на испитување.

„Отидовме по уште некои работи кои останаа во полицијата. Со никој не зборував за убиството на Јелена. Не се мешам во работата на полицијата, но забележувам дека многу работат на случајот“, рекол Зоран.Зоран и Владимир, биле забележани во 10 часот навечер како влегуваат во полициска станица.
Тие се задржале подолго од еден час.
Зор

loading...
Loading...