Новинар го праша Џерард Батлер кој од нив двајцата би победил ако се степаат, а тој веднаш му „ОДГОВОРИ“

Loading...

Кога Рос го праша кој од нив двајцата би победил ако се степаат, во тој момент, Џерард се насмевнува и го удри.-Знам дека многу луѓе сакаа ова да го направам одамна, изјави тој пред камерата.
Секако, станува збор за шега, бидејќи двајцата се долгогодишни пријатели.
Џерард дури е еден од петте кумови на новинарот Рос.
 -Знам дека многу луѓе сакаа ова да го направам одамна, изјави тој пред камерата.
Секако, станува збор за шега, бидејќи двајцата се долгогод

loading...
Loading...